Tällberg, Dalarna
Mulet / 25°
Green Hotel

Veckans meny

  • Middag i matsalen med härlig utsikt över Siljan
  • Hotellets egen gravade lax till förrätt
  • En av våra varmrätter gjord av våra bästa kockar

Dagens lunch 145:-

Serverad varmrätt med nybakat bröd, sallad, lättöl/Thoreauvatten och kaffe med hembakta kakor.

För information om vad vi serverar för dagen, vänligen ring oss!

 

Middagsmeny vecka 21

Trerättersmiddag för hotellets boende gäster från 490:- (enbart varmrätt 290:-)

Önskas vegetariskt, ring oss så berättar vi mer!

Självklart är du som inte bor på hotellet också varmt välkommen, ring för bokning!

Måndag

Gravad lax på rågbröd med hovmästarsås och citron
Lamm med bestemorsås och friterad potatis
Citronfromage med Cointreaugrädde

Kaffe

Tisdag

Liten råraka med löjrom, syrad grädde och hackad rödlök
Svensk biffrad med örtsky och friterad potatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma, toppad med rabarber

Kaffe

Onsdag

Morot och rotsellerisoppa med räkor och dill
Torskrygg med tomtiserad vitvinsås och pressad potatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma, toppad med rabarber

Kaffe

Torsdag

Liten råraka med löjrom, syrad grädde och hackd rödlök
Lamm med bestemorsås och friterad potatis
Mangosorbet med hallonsås och vår egen müsli

Kaffe

Fredag

Ramslöksoppa med mjukkokt ägghalva
Ångkokt rimmad torskrygg med tomatiserad vitvinsås och pressad potatis
Hotellets chokladkaka med hallonsås och lättvispad vaniljgrädde

Kaffe

Lördag

Liten råraka med löjrom, syrad grädde och hackd rödlök
Hjortinnanlår med örtsky och friterad potatis
Pannacotta smaksatt med kardemumma toppas med rabarberkompott

Kaffe

Söndag

Hotellets mustiga gulaschsoppa serveras med smör, bröd och sallad.

Kaffe

Är du allergisk eller intolerant? Meddela oss så ordnar vi mat efter dina behov.

Med reservation för ändringar