Tällberg, Dalarna
Lätt regn / 17°
Green Hotel

Konferens

  • Vi är redo att ta emot er när ni ´är på konferens
  • aventyrsservice

Här finns allt som hör konferenser, seminarier och möten till.

Generösa lokaler, god mat och stimulerande miljö. Konferensvärdinnorna finns alltid på plats och självklart tekniska hjälpmedel för diskussioner och presentationer.

En nyhet vi har är att nu kan ni lägga er konferens i vår bagarstuga med vedeldad ugn och öppen spis. Där kan ni baka över öppen eld eller grill korv medans ni har er konferens.

I helpensionspriset ingår:
Rum, frukost, lunch, middag och två pauskaffe. Till måltiderna ingår lättöl/vatten samt kaffe. Middagen består av förrätt och varmrätt.

Våra konferenslokaler

Lokal storlek max antal
Porfyren 9 x 14 110
Berguven 9 x 09 78
Ornäsbjörken 9 x 07 50
1947 7 x 03 12

Greenverket

Vår stora arena Greenverket erbjuder unika möjligheter för lansering av nya produkter, tankar och idéer. Utsikten över Siljan ingår i priset liksom vår erfarenhet av stora och små konferenser med förväntningar på det som hör möten till.


Lokal, storlek, max antal
15 x 15, 250

Kontakta oss för offert!

Det lilla extra

Många av våra konferensbokare väljer att utöka konferensmenyn till tre rätter, och vill du lyxa till det lite extra för din grupp kommer vi gärna med ytterligare förslag. Har du egna idéer tar vi gärna emot dom. Vi lovar att göra allt för att tillgodose dina önskemål och krav för en lyckad konferens.
För dig som söker teambuilding eller rörelse sätter vi ihop ett komplett paket. Vi samarbetar med Svenska Mordgåtor som har roliga aktiviteter för små som stora sällskap. Under kvällen ska man ta reda på vem mördaren är i sällskapet. En aktivitet har man en vecka innan på sig att komma in i rollen. Annan aktivitet får man rollen samma dag. Vi samarbetar även med Äventyrsservice där de paketerar alla möjliga olika aktiviteter för hela konferensen. Att samlas en stund innan middagen i Greenverket för att beskåda konsten, baka bröd eller prova lax och snaps i bagarstugan är ett axplock av uppskattade aktiviteter…

När är bästa tiden att besöka Green Hotel? När du har tid att åka…

Vi valde att gå med i Svenska Möten för att vi önskade att få mer konferenser under veckorna som annars kan vara mindre belagda. Svenska möten har hjälpt oss att få vår dröm uppfylld.

http://www.svenskamöten.se