Tällberg, Dalarna
Lätt regn / 17°
Green Hotel

Påsk 13-16 april

  • Fira påsk på Green Hotel i Tällberg, Dalarna
  • Hotellet under vintertid
  • Ät gott på ert bröllop med vår bröllopsmeny - Green Hotel i Tällberg, Dalarna

Påskweekend

13-16 april
13 - 17
April

Program

Skärtorsdag
Ankomst till hotellet. Brasan sprakar välkomnande i lobbyn. En trerätters middag serveras i matsalen. Quiz med aktualiteter Gillestugan.

Långfredag
Frukostbuffé i matsalen. Vi hoppas att solen skiner. I Tällberg finns många härliga promenadvägar förbi granar och röda stugor.Vernissage i Grenverket kl.11.00- 17.00 i samband med gästutställning av Kjell Jansson och Ander Ståhl. Lunchen serveras kl. 12.00- 13.30 i matsalen. Våfflor serveras på terassen kl. 15.00- 16.00. Dagens provsmakning i Gröna salonen kl. 17.30. Dagens provsmakning är Champagen från Hatt & söner. Därefter serveras en trerätters middag. Högläsning i Gröna salongen efter middagen. Musikquiz till levande musik av Bar Quartet. Dennis Östryd bjuder på Tage & Povel. Från kl. 22.00 spelar orkestern upp och det finns möjlighet till dans.

Påskafton
Frukostbuffé i matsalen. Tipspromenad kring Tällbergs röda stugor. Prisutdelning under middagen i matsalen.Gästutställning i Greenverket kl. 11.00- 17.00. Påskbrunch i matsalen. Påskkärringmålning, påskkärringutklädning och påskäggsjakt för de små. Fotomoment för de stora. . Greenverket öppnas och visas av Hans-Erik Börjeson.Dagens provsmakning kl. 17.30, Rött vin, ett av husets pärlor. Trerätters festmiddag. Disco för barn och vuxna på glasdäcket över poolen. Dans för vuxna till levande musik. Bar Quartet med gästartist Dennis Östryd.

Klädsel: Mörk kostym

Påskdagen
Frukostbuffé i matsalen. Utställning i Greenverket kl. 11.00- 17.00. Påskbrunch i matsalen. Trerätters middag i matsalen. Musik och dans i Gillestugan.

Annandag påsk
Frukost i matsalen. Utcheckning och avsked. Avreselunch
Varmt välkomna tillbaka!

Beskrivning

Påsken är en tid att umgås, samla nära och kära. Förhoppningsvis droppar snön från taken och snödropparna sticker upp sina vita knoppar ur rabatten. Här möts stamgäster och nya gäster, gamla och unga, familjer, par och singlar… Fest, stämning och mycket god mat!

Långfredagen blir det musikunderhållning och sedan dans för dem som vill. På påskafton sänks dansgolvet av glas ned från taket över poolen och vi ”slår klackarna i taket” till musik.

För att boka Påskpaket, ange incheckningsdatum 14 april och utcheckningsdatum 17 april i kalendern.

Med reservation för ändringar

Boka bästa pris online!

 

 

 

Boka här

Våra paket