Tällberg, Dalarna
Spridda moln / 0°
Green Hotel

Påsk 13-16 april

  • Fira påsk på Green Hotel i Tällberg, Dalarna
  • Hotellet under vintertid
  • Ät gott på ert bröllop med vår bröllopsmeny - Green Hotel i Tällberg, Dalarna

Påskweekend

13-16 april
13 - 17
April

Program

Skärtorsdag
Ankomst till hotellet. Brasan sprakar välkomnande i lobbyn. Kaffepannan står på spisen för en god kopp kaffe när ni anländer. En trerätters middag serveras i matsalen. Högläsning i Gröna salongen efter middagen. Quiz med aktualiteter Gillestugan.

Långfredag
Frukostbuffé i matsalen. Vi hoppas att solen skiner. I Tällberg finns många härliga promenadvägar förbi granar och röda stugor. Kring lunch dukar vi fram laxar och sillar på buffé i matsalen. Samling i Gröna Salongen innan middag. Salka Börjeson hälsar välkommen och berättar om hotellet nu och då. Möjlighet att beställa något gott före maten för dem som önskar. Därefter serveras en trerätters middag. Högläsning i Gröna salongen efter middagen. Påskpyssel – Musikquiz till levande musik av Bar Quartet. Dennis Östryd bjuder på Tage & Povel

Påskafton
Frukostbuffé i matsalen. Tipspromenad kring Tällbergs röda stugor. Prisutdelning under middagen i matsalen. Påskbrunch i matsalen. Påskkärringmålning, påskkärringutklädning och påskäggsjakt för de små. Fotomoment för de stora. Filmen "Frost" visas för barn och vuxna på storbild. Greenverket öppnas och visas av Hans-Erik Börjeson. Trerätters festmiddag. Disco för barn och vuxna på glasdäcket över poolen. Påskkåseri i Gillestugan. Dans för vuxna till levande musik. Bar Quartet med gästartist Dennis Östryd.

Klädsel: Mörk kostym

Påskdagen
Frukostbuffé i matsalen. Påskbrunch i matsalen. Kaffe och hjortronvåffla i hotellets bagarstuga för dem som önskar. Trerätters middag i matsalen. Högläsning i Gröna salongen. Musik och dans i Gillestugan.

Annandag påsk
Frukost i matsalen. Utcheckning och avsked. Avreselunch med sill, lax och småvarmt.
Varmt välkomna tillbaka!

Beskrivning

Påsken är en tid att umgås, samla nära och kära. Förhoppningsvis droppar snön från taken och snödropparna sticker upp sina vita knoppar ur rabatten. Här möts stamgäster och nya gäster, gamla och unga, familjer, par och singlar… Fest, stämning och mycket god mat!

Långfredagen blir det musikunderhållning och sedan dans för dem som vill. På påskafton sänks dansgolvet av glas ned från taket över poolen och vi ”slår klackarna i taket” till musik.

För att boka Påskpaket, ange incheckningsdatum 14 april och utcheckningsdatum 17 april i kalendern.

Med reservation för ändringar

Boka bästa pris online!

 

 

 

Boka här

Våra paket