Tällberg, Dalarna
Lätt regn / 17°
Green Hotel

Bröllop

  • Bröllop på Green Hotel
  • Vi älskar bröllop på Green Hotel
  • Vi älskar bröllop på Green Hotel
  • Bröllop på Green Hotel

En sommarkväll med bubblande brudskål på terrassen där Siljan och de blå bergen ramar in ögonblicket eller en mörk gnistrande decemberkväll där en värmande dryck och marschaller på rad är bakgrunden, oavsett vad ni väljer är Green Hotel redo att möta era önskningar. Vi har fått förtroendet och äran att planera och genomföra många bröllopsmiddagar. Vi ser till att ni två får njuta av festen tillsammans med era nära och kära och känna er trygga med att vi sköter resten. Hela hotellet, personalen inkluderad, skiner lite extra en sådan här kväll .

Vi har matsalar för alla storlekar på sällskap, flera fina platser att skåla för brudparet på, en härlig gillestuga för kaffe, bröllopstårta, vickning, bar, dans och umgänge. Vi sänker ner vårt glasdäck över poolen inför dansen och vill ni ha ett band som spelar går det utmärkt. Vill ni njuta lite extra länge på natten tillsammans med era gäster är det möjligt.

Kom gärna till oss så visar vi hotellet och berättar mer. Boka en tid för en första genomgång av hur ni vill fira er stora dag. Fråga efter vårt ”bröllopskit” en bra presentation som ett första steg i planeringen. Självklart har vi ett boendepaket där ni får smaka mat och dryck då ni hittat en meny som passar er. Se vår bröllopsmeny under fliken Bröllop till höger. Har ni någon/några favoritingredienser ni vill ha med ser vi självklart till att anpassa menyn.

Varmt välkomna att fira er stora dag här på Green Hotel.